Politiek

Hoe staat het met de plannen voor de verbetering van de gebouwen van het Lingecollege in Tiel

In 2015 besloot de gemeenteraad rond de twintig miljoen euro uit te trekken voor de verbetering van de huisvestiging vaan het Lingecollege. Gebouwd is er ondertussen nog niets. In een recente notitie geeft onderwijswethouder Laurens Verspuij een overzicht van de stand van zaken.

 
 

Nieuws van en over de gemeente Tiel editie 27 november 2017

Vorige week konden we niet alle onderwerpen meenemen, hierbij het vervolg. Info over het plan om een speciale huisartsondersteuner voor de jeugd toe te voegen, een besparing op de voorzieningen voor minima en de besteding van een overschot op het bouwbudget om het gemeentehuis om te bouwen tot stadhuiscampus. Ook het nieuws dat de fractievoorzitter van de PvdA, Nathan Gradisen, zich niet beschikbaar stelt voor een nieuwe raadsperiode.

 
 

Overeenstemming over bouw nieuwe bioscoop Tiel

De gemeente is het met Arcaplex, de exploitant van het bioscoopcomplex in de Waterstraat eens geworden over de bouw van een nieuw moderne filmtheater op de plaats van de oude bibliotheek. In dit artikel praten wij u bij over de stand van zaken en de planning en vindt u foto's, tekeningen en art impressions van en over het project.

 
 

Nieuws van en over de gemeente Tiel editie 22 november 2017

Het college van b en w had dinsdag een flinke agenda. Deze bevatte oa het aantrekken van een praktijkondersteuner voor de jeugd voor de huisartsenpraktijken, een wijziging van het minimabeleid, de ontwikkeling van een nieuwe woonvorm voor mensen met een beperking of gedragsproblemen en de controle van vloeren van gebouwen die vanaf 1990 nieuw gebouwd zijn. Ook informatie over het brandveilig certificaat voor de parkeergarage Westluidense Poort. De nieuwe bioscoop wordt een aparte bijdrage.

 
 

Pagina's