Nieuws

Ambassadeursspeld voor Tenny van den Berg van Body-Dynamics Tiel

11 september was er een klein feestje bij sport- en gezondheidscentrum Body Dynamics van Tenny van den Berg. Vijftig jaar geleden begon Tenny met het geven van sportlessen in Tiel. Naast haar werk binnen Body Dynamics deed Tenny al die tijd met haar kennis en kunde veel voor de Tielse gemeenschap. Daarvoor kreeg zij van wethouder Driessen de 'ambassadeursspeld' met de beeltenis van Flipje, een gemeentelijk presentje voor inwoners die zich voor de gemeenschap hebben ingezet.

 
 

Plakdag Kindercorso bij Fruitcorso Tiel

TIEL Plakdag Kindercorso. De woensdag voor het Fruitcorso is de laatste gelegenheid voor basisschool leerlingen en hun ouders hun creatie af te maken. Aan het kindercorso doen dit jaar ongeveer 80 kinderen mee.  Zij rijden 1 ronde mee met een karretje, fiets of step tijdens het Fruitcorso, dat komende zaterdag door de straten van Tiel zal trekken.

 
 

Passewaaij 1ste bij Fruitcorso mozaïeken Tiel. Fotoserie

TIEL  Wijkvereniging Passewaaij heeft dit jaar wederom het mooiste mozaïek gelegd. Tijdens de opening van de corsoweek op het Kalverbos werden de prijzen bekend gemaakt. 2e was het Corsokwartet en 3e de JP van den Bentstichting.

De ploeg van Passewaaij heeft aangegeven dit jaar voor het laatst mee gedaan te heben.

 
 

Pagina's